Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

В неделя отваря първият гръцки online супермаркет

13 Май 2010 / 15:05:18  GRReporter
5416 прочитания

В неделя 16 май в интернет отваря първият гръцки дигитален мол online: Getitnow.gr.

Става дума за първият гръцки дигитален megastore, който ще разполага с 300 000 продукти на конкурентни цени, отбелязаха представители на компанията. Дружеството, което е собственик на магазина е 57% собственост на ΡublicWorld, с интереси на П. Германос, 38% на Журналистическата организация Ламбраки и 5% на бизнесмена В. Рестис.

В дигиталния магазин Getitnow.gr потребителите ще могат да намерят голямо разнообразие и да си изберат телевизори, лаптопове, игри, дигитални продукти на по-добри цени отколкото на пазара, както и книги, музика, филми, бижута, подаръци за къщата, аксесоари за мъжа и за жената, както и спортни стоки. И както бе изяснено от представителите на компанията постоянно се допълват нови категории продукти.

Джим Хамилтън – генерален директор на компанията с повече от 30 години опит в Америка в областта на електронната търговия и търговията на едро, заяви, че Getitnow. gr е един вид революция на гръцкия пазар, тъй като предлага голямо разнообразие от продукти на най-добрите цени, както и множество иновативни услуги.

Функционирането на Getitnow. gr е на основата на платформа на американската фирма ΑΤG (Αrt Τechnology Group), която в този момент разполага с най-развитата платформа за елетронна търговия в света с клиенти като Βest Βuy, Τesco, Τarget, Coca Cola, Βulgari.

Посетителите на сайта ще могат да влезнат в много изпипан виртуален магазин, където ще имат усещането, че пазаруват „на живо” и също така ще разполага с оригинални възможности за визуализация на продуктите чрез снимки и видео. Основно, ще има постоянен поток от информация за потребителите, както и хора, към които клиентите ще могат да се обърнат по всяко време - help desk, live chat и click to call, за да попитат за всичко, което ги интересува.

В същото време се гарантира пълна сигурност в заплащанията на потребителите, които могат да се извършват или чрез кредитна карта директно чрез сайта в момента на покупката или чрез предплащане от цяла Гърция без никаква допълнителна надбавка, както и от 30 пункта на Getitnow.gr за обслужване на клиентите в цяла Гърция, където те ще могат да поръчват и получават продуктите, които са си избрали. Освен това посетителите биват уведомявани за своята поръчка чрез електронни съобщения по мобилните телефони (SΜS alert) и по системата за проследяване на поръчката (order trace).

 

Категории: Актуално електронна търговия мол
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus