Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Взрив в Пирея

29 Февруари 2012 / 09:02:54  GRReporter
1240 прочитания

Рано тази сутрин силна експлозия разтърси квартал Каминия. Не са известни причините за инцидента, станал във входа на компания за снабдяване на кораби, която се намира на ъгъла на улиците Китну и Наксу. От взрива за нанесени значителни материални щети на самата сграда, в която се помещава компанията, както и на съседните й къщи.
    На мястото на инцидента се намират експерти, които все още нямат яснота дали става дума за нещастен случай или за нарочно поставено взривно устройство.   В събота гръцката полиция бе изненадана от самоделна бомба, намерена в мотриса на атинското метро, която само по една случайност не се бе взривила.
По обяд стана ясно, че взривът се дължи на самоделна бомба, съставена от голямо количество взривен материал и бавноразпалващ се фитил. Полицията е събрала много на брой останки от самоделната бомба, които са предадени в специализираните лаборатории за изследване.

Категории: Пирея взрив Каминия гръцка полиция самоделна бомба атинско метроКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus