Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Арестуван е терористът Христодулос Ксирос

03 Януари 2015 / 16:01:52  GRReporter
1599 прочитания

Днес на обед беше арестуван терористът Христодулос Ксирос, осъден за участието си в организацията „17 ноември”. Той е бил арестуван в къща в Анависос. Полицията го е наблюдавала от дни. Къщата е била наета повече от два месеца. Терористът е с променен външен вид - има руса коса и руса брада.

Христодулос Ксирос е бил въоръжен в момента на задържането си, но не е оказал съпротива. Карал е велосипед. Полицаят, който го следял на мотор инсценирал падане и Ксирос отишъл да помогне. Откаран е в Главна дирекция на полицията на Атика.

Христодулос Ксирос изчезна преди една година, през януари 2014, по време на отпуска във връзка с празниците. Той има 6 доживотни присъди и 25 години лишаване от свобода за доказаното си участие в 6 убийства и 6 опита за убийства.

Очаквайте подробности.

Категории: Христодулос Ксирос 17 ноември бягство от затвора арест терорист
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus