Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бербатов и Олимпиакос - скъпият, достъпният и изненадата

08 Юни 2015 / 15:06:54  GRReporter
1147 прочитания

Футболният клуб “Олимпиакос” започва амбициозно трансферния сезон с поглед насочен към Хуанде Рамос, който най-вероятно ще поеме треньорския пост на футболистите от Пирея. Цената му достига 2 милиона евро и червено-белият тим най-вероятно ще я плати след увеличаването на уставния си капитал. Процедурата се очаква да приключи до 13 юни, а в касата на клуба ще се налеят 10 милиона евро.
    Още утре трябва да се разберат и имената на новите попълнения в “Олимпиакос”  и преговорите с българина Димитър Бербатов и французина Антони Муние да приключат с положително или отрицателно решение. Гръцките медии отбелязват, че Муние е по-близо до договор със червено-белите, отколкото Бербатов.
    Предимство за Бербатов е опитът му с Хуанде Рамос в английския “Тотнъм”, както и информациите в българските медии, че нападателят е положително настроен към предложението на клуба от Пирея. Не е тайна, че “Олимпиакос” е готов да удоволетвори финансовите претенции на Бербатов за една година и да му даде шанс отново да играе в шампионската лига.
    Електронното издание sport-fm.gr твърди, че българинът е на върха на трансферната листа на гръцките шампиони. Друго издание gazetta.gr обаче припомня, че Бербатов е футболист от голяма класа и с огромен опит, но вече на 34 години и не е сигурно дали собствениците на “Олимпиакос” ще искат да го облекат със червено-бялата фланела с номер 9.

Категории: Димитър Бербатов Олимпиакос Хуанде Рамос Шампионска лига трансферен сезон гръцки футболен шампион
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus