Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бербатов контузен, утре ще се знае ще играе ли в мача с Краснодарск

19 Октомври 2015 / 16:10:54  GRReporter
899 прочитания

По време на снощното солунско дерби с отбора на Ираклис Димитър Бербатов е бил контузен в долната част на подбедрената кост, съобщиха от ПАОК за GRReporter. Българският нападател и съотборникът му Йоргос Дзавелас, който е получил подобна контузия не са участвали в днешната тренировка на отбора. Двамата са прекарали деня на статичното колело и с терапия във фитнес залата на ПАОК, а утре предстои преглед за установяването на общото им състояние.

„Пълна картина за състоянието на играча ще имаме в късния следобед във вторник”, заявиха източниците на GRReporter. Очаква се до вечерните часове на деня да бъде анонсирано дали Бербатов ще бъде включен в основния състав на ПАОК в мача с Краснодарск за Лига Европа идващия четвъртък. 

Категории: СпортФутбол Димитър Бербатов контузия ПАОК
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus