Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бербатов преговаря с Олимпиакос за 2 милиона евро годишно

09 Юни 2015 / 11:06:54  GRReporter
887 прочитания

Нападателят Димитър Бербатов води трансферния списък на „Олимпиакос, затова днес се очаква нова среща на неговия мениджър с ръководството на футболния клуб. Представителят на българина преговаря за почти 2 милиона евро на година, съобщават гръцки медии. Клубът от Пирея обаче е готов да ги предостави, защото смята, че 34-годишният Бербатов ще повиши нивото на отбора и ще бъде много полезен с опита си от участието в мачове от Шампионската лига.

На вчерашното общо заседание на акционерите на „Олимпиакос” е било взето единодушно решение за увеличаване на уставния капитал на дружеството  с 10 милиона евро. Сумата ще бъде покрита изцяло от президента на футболния клуб Вангелис Маринакис. Междувременно в касите на тима са постъпили други 4 милиона евро.

От ръководството на клуба са категорични, че няма да направят никакви трансфери на футболисти преди да бъде избран новият наставник на отбора. Късно снощи испански медии посочваха като вероятен кандидат за позицията досегашния треньор на „Елче” Фран Ескриба.

В самия „Олимпиакос” са много почитателите на Хуанде Рамос, с когото Димитър Бербатов е работил в „Тотнъм”. Твърди се обаче, че финансовите изисквания на Рамос за 5 милиона евро за две години, както и фактът, че от „Олимпиакос” предпочитат по-млад и амбициозен треньор може да го отдалечат от поста.

Според спортното издание sportday.gr Димитър Бербатов би искал да се върне във Великобритания, но до момента няма предложения от някой от отборите във Висшата лига. „А интересът му към „червено-белите” е голям. Той знае, че животът в Гърция е много хубав, както и че ще играе отново в Шампионската лига. Освен това ще сключи договор за голяма сума”.

Очаквайте информация дали двете страни са стигнали до споразумение до края на деня.

Категории: СпортФутбол Димитър Бербатов трансфер Олимпиакос 2 милиона евро
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus