Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Бербатов пристига триумфално в Солун днес

03 Септември 2015 / 10:09:28  Анастасия Балездрова
941 прочитания

Днес едни от най-запалените запалянковци в гръцкото футболно първенство ще посрещнат най-новия играч на любимия си отбор. Димитър Бербатов ще бъде представен на феновете на стадиона в Тумба в 16:00. Влизането на желаещите да посрещнат футболната супер звезда ще започне час по-рано.  

По същото време в офисите на отбора, които се намират на стадиона футболната супер звезда ще бъде представена официално пред медиите в рамките на пресконференция. На нея ще стане ясен и номерът на Бербатов в тима. До момента не е известно дали той ще продължи да носи фланелка с номер 9 или ще играе в ПАОК с друг номер.

Футболистът се очаква по-рано в Солун, за да премине през задължителните медицински прегледи, след които трансферът му да бъде финализиран. Според гръцки спортни медии той е най-високият в историята на местното футболно първенство.

В същото време комуникационният екип на солунския футболен клуб продължава за втори ден представянето на българския нападател пред гръцката публика. В публикация със заглавие „В ума на Бербатов” те представят живота и досегашната му кариера от детските му години в Благоевград до най-големите му футболни успехи. Специално място е отделено на благотворителната дейност на Фондация „Димитър Бербатов”, както и на факта, че в качеството си на посланик на добра воля в ЮНИЦЕФ футболистът лобира в полза на защитата на човешките права.

Феновете на ПАОК могат да правят поръчките си за фланелка със снимката на нападателя в електронната страница на магазина на отбора срещу 60 евро. Възторжените коментари във Facebook страницата на солунския тим продължават, като не липсват и по-умерени като: „Не на фанфарите. Нека да го възхвалим, когато започне да слага голове на Караискакис (стадиона на Олимпиакос – б.а.) и Леофорос (стадиона на Панатинайкос – б.а.)”.

Желаещите да гледат на живо официалното представяне на Димитър Бербатов на стадиона в Тумба могат да го направят на официалния канал на ПАОК в youtube на адрес: https://www.youtube.com/user/paokfootball

Категории: Футбол Димитър Бербатов ПАОК официално представяне стадионът в Тумба
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus