Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бербатов разочарован от представянето на ПАОК в Баку

18 Септември 2015 / 08:09:44  GRReporter
2824 прочитания

Разочарование е думата, която най-често се среща в гръцките медии след снощния равен мач на солунския ПАОК в Баку срещу местния Габала. Спортните репортери, очаквано, акцентират върху представянето на българската футболна звезда Димитър Бербатов, който започна мача като резерва иизлезе на терена в 59-та минута, за да замести централния нападател Клаус Атанасиадис.

    “Бербатов се удави в плиткото”, смята телевизия Скай, а вестник Катимерини пише: “Димитър Бербатов се състезаваше за около половин час, но не получаваше пасове от съотборниците си, за да застраши вратата на Габала. Игор Тудор го вкара в играта, за да даде повече решения в нападение. При първото си докосване на топката българинът изведе Мак в ляво, словакът шутира от движение, но не успя”. Изданието смята, че от този момент нататък ПАОК не е успял да се възползва от Бербатов, тъй като нито Пелкас, нито Родригес, нито Голаса, който влезе като резерва, не успяха да намерят верните подавания към българина.
  

 “Това не беше вечерта на Атанасиадис и Тудор правилно го замести с Бербатов, но дори и от българина не видяхме нещо кой знае какво”, пише вестник Нафтемборики. Съвсем друга е позицията на вестник Та Неа: “От момента, в който Бербатов стъпи на терена, се опита да сложи ред в нападателната недисциплинираност на съотборниците му. С простата си игра успя да сложи някакъв ред, но Пелкас продължи с безславните си лични единоборства, а Мак липсваше от ключовите места”.
    Електронното издание contra.gr характеризира “магически” пасът на Бербатов към Мак, а треньорът Игор Тудор на пресконференцията си след мача призна, че Бербатов е внесъл положителни неща в играта на ПАОК.
 

   Димитър Бербатов не е успял да скрие разочарованието си от играта на отбора си. След края на мача бързо се е прибрал в съблекалните, сложил си е бърз душ и първи от съотборниците си е излязал навън. inpaok.com съобщава, че голямата звезда на българския футбол е отказал да дава изявления пред очакващите го азербайджански журналисти и първи се е качил в автобуса на отбора. Там е останал за дълго време сам, преди съотборниците му да го последват и автобусът да напусне стадиона.
    Следващата среща на ПАОК ще бъде на 23 септември, сряда, в 20,30 часа. Солунският тим ще домакинства на  стадиона в Тумба в оспорван двубой срещу атинския АЕК. Все още не е известно дали Митко Бербатов ще започне като титуляр или отново ще чака решенията на Тудор на резервната скамейка.

Категории: Димитър Бербатов ПАОК Игор Тудор Габала мач в Баку гръцки медии Робърт Мак стадиона в Тумба мач с АЕК
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus