Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Бербатов ще играе с номер 10 в ПАОК

03 Септември 2015 / 15:09:40  Анастасия Балездрова
1030 прочитания

„Добре дошъл, Бербатов номер 10”. С този лозунг и една снимка на фланелката в страницата си във Facebook, солунският футболен клуб ПАОК информира феновете си под кой номер ще играе през следващия сезон водещият нападетел.

Официалното му представяне привлече на стадиона в Тумба стотици запалянковци на отбора. На него бе разпънат голямо пано със снимката и името на водещия нападател.

Можете да гледате запис на представянето му в официалния канал на ПАОК в youtube тук:

Трите трибуни, които бяха отворени за събитието на стадиона в Тумба се изпълниха много рано, а пред три от входовете на стадиона продължаваха да се точат опашки от запалянковци. Във фирмения магазин на отбора настъпи хаос от многото фенове, желаещи да си купят фланелката с лика и номера на Бербатов.

Димитър Бербатов премина българо-гръцката граница при Промахон в 14:30, съобщи гръцкият сайт за футболни новини metrosport.gr. Там вече го очакваха фенове на солунския отбор, които го посрещнаха със скандирания: „ПАОК оле” и „Напред, алани (пич – б.а.), погази пристанището”. Така те обозначават пирейския футболен клуб Олимпиакос, когото смятат за основния опонент на любимия си тим в гръцкото футболно първенство.

Димитър Бербатов стъпи на стадиона малко след 16:30. Феновете скандираха силно:„Напред, алани (пич – б.а.), погази пристанището” и "Българинът е луд".

 

„Благодаря ви за невероятното посрещане. Не го очаквах. Аз съм просто един обикновен човек, който играе футбол и ви благодаря за приема. Баща ми е роден на около 50 километра от границата. Така че мога да кажа, че сме нещо като братя. И както братята се подкрепят, така и аз ще се боря за вас, като за братя.

Благодаря на г-н Савидис за настояването му да дойда тук. Да видя колко специално е това място със своя ентусиазъм и история, особено при предстоящото честване на 90-годишнината на клуба”, заяви Димитър Бербатов пред феновете на ПАОК.

Те му отвърнаха с възторжени скандирания. След това българският нападател раздаде автографи.

Хиляди фотоапарати и смартфони се издигнаха за да снимат футболната супер звезда. На свой ред Димитър Бербатов засне феновете със своя смартфон, който после даде на човек от отбора, за да го снима на фона на ентусиазираната публика. 

Категории: Футбол Димитър Бербатов ПАОК официално представяне стадионът в Тумба
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus