Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бербатов започва като резерва мача с Габала

17 Септември 2015 / 08:09:34  GRReporter
1027 прочитания

Димитър Бербатов ще започне мача с азърбейджанския отбор Габала на резервната скамейка. Това обяви на пресконференция снощи треньорът на отбора Игор Тудор, а обяснението му беше лаконично: “Бербатов от доста време не е играл в мачове. Нека започне срещата, пък след това ще видим”. ПАОК гостува на тима от Баку като част от турнира на Лига Европа. В същия турнир Габала успя да отстрани атинския Панатинайкос. “Гледах и двете срещи между тях, Габала е труден отбор, но нашата цел в Баку е победата”, заяви още Игор Тудор.
    Вчера отборът на ПАОК замина за Баку и това е първото пътуване на Димитър Бербатов в чужбина с фланелката на черно-белите. Когато туристите на летище Македония в Солун разпознали българската футболна звезда, се наредили на опашка за автографи, а Митко не отказал на никого. Местните медии съобщават, че петима фенове на ПАОК пък се отправили с автомобил до Баку, за да подкрепят любимия си отбор. Срещата ще започне в 20,00 часа тази вечер, а на трибуните ще присъства лично собственикът на клуба Иван Савидис.

    Междувременно продължават похвалите, които сипят за Бербатов новите му съотборници. “Играчи като Бербатов пълнят стадионите, чудесно е за ПАОК и за гръцкия футбол, че има такъв играч. Той накара публиката да ни повярва и сега ние вече трябва да постигнем резултати, за да оправдаем това доверие”, каза словакът Роберт Мак. Той още призна: “Ако преди месец ми бяха казали, че Бербатов ще играе за ПАОК, щях да се изсмея. Не вярвах, че такова нещо може да се случи. Но ПАОК го искаше, той също го искаше и ето, че вече е реалност”.

Категории: Димитър Бербатов ПАОКмач с Габала в Баку Игор Тудор Иван Савидис Робърт Мак
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus