Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бившият крал Константин продава къщата си в Лондон, връща се в Гърция

31 Юли 2015 / 12:07:14  GRReporter
2051 прочитания

Константин Глюксбург е решил да не се връща в Лондон, а да се установи за постоянно в Гърция. Затова е обявил за продажба луксозната си къща в Лондон, където е живял години наред.

Както посочва списание People, предоставило и снимките от интериора на къщата, става въпрос за луксозно жилище в лондонското предградие Hampstread Garden, на стойност 15 милиона долара. Там бившият гръцки крал и семейството му живеят от първия момент, след като напускат Гърция.

От списанието отбелязват, че луксозната къща е била посещавана доста пъти от принц Уилям и брат му Хари, тъй като там често са се организирали кралски партита, на които са били канени. Дори принцеса Даяна е виждана да слиза от своя „Мерцедес“ и да посещава фамилия Глюксбург.

Триетажната луксозна къща на фамилията се намира в район, известен на местните жители като «квартала на милиардерите». Разполага с голяма спалня, дрешник, още 12 спални, 9 бани, голяма градина и басейн. Константин я купува през 1969 и живее там заедно със семейството си до 2013, когато решава да се върне в Гърция. Гръцкото посолство в Лондон потвърди, че вече 75-годишният Константин е решил да се установи в Гърция за постоянно, без обаче да дава повече информация за това,  къде точно ще живее.

 

 

Категории: бивш крал Константин луксозна къща продажба лондонско предградие принцеса Даяна
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus