Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Верижна катастрофа с една жертва по магистралата Атина- Ламия

12 Декември 2014 / 20:12:56  GRReporter
1191 прочитания

Голяма верижна катастрофа с 30 автомобили взе живота на една жена, трима са със сериозни наранявания, служители на противопожарната служба се опитват да измъкнат още няколко души от ламарините на колите. Нещастието се случи преди около час на 60-тия километър на магистралата Атина-Ламия в района на Схиматари в платното по посока на Атина.
    Освен леки коли сред катастрофиралите има и един автобус и два ТИР-а. В автобуса са пътували ученици от Атина, които се връщали от екскурзия до Кавала. Всички те са невредими. Според очевидци катастрофата е станала в участък, който се ремонтира, а маркировката липсвала. В района вали проливен дъжд и настилката е хлъзгава. Телевизия Скай уточнява, че катастрофата е предизвикана от шофьор, който поради хлъзгавия път е изгубил контрол на автомобила.
    Ранените са настанени в болницата в Халкида. Движението по посока на Атина е отклонено по обиколни пътища.
    Очаквайте подробности.

 

Категории: верижна катастрофа магистралата Атина-Ламия участък в ремонт липса на маркировка жертва болницата в Халкида
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus