Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Двама загинали и четирима ранени при катастрофа на автомагистрала Атина – Ламия

20 Януари 2015 / 09:01:40  GRReporter
820 прочитания

Двама души загинаха и четирима бяха ранени по време на тежка катастрофа при 37-ия километър на автомагистрала Атина – Ламия.  

Според данни на Пътна полиция инцидентът е станал при опита на тежкотоварен камион да изпревари друг камион в платното в посока към Ламия. Той навлязъл в ивицата в средата на пътя и съборил стълб за осветление. При падането си в отсрещното платно стълбът се стоварил върху преминаващ лек автомобил, в който пътували петима души.

Двама от тях загинали на място, а ранените са откарани в болница „Георгиос Гениматас” в Атина. Състоянието им не се смята за тежко.

Малко след катастрофата движението в конкретния участък на магистралата се е извършвало със затруднения и в двете посоки.  

Категории: Новини автомобилна катастрофа автомагистрала Атина - Ламия камиони изпреварване жертви
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus