Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Ел Ниньо и в Гърция

10 Ноември 2015 / 16:11:22  GRReporter
927 прочитания

Особено студена и придружена от тежки снеговалежи се очаква да е предстоящата зима в северна Гърция, въпреки хубавото време през ноември, пише гръцкото издание „Имерисия”.

В публикацията се цитира прогнозата на сайта за метеорология Greek-Weather.org, според които много региони ще се озоват под въздействието на явлението Ел Ниньо, особено след последната десетдневка на ноември.

Според прогнозата силни снеговалежи, студ и тежки бури със светкавици и появи на торнадо ще има в региони на областите Тракия, Македония, Епир, Йонийско море, Тесалия, Централна Гърция и дори Пелопонес.

Авторите на прогнозата предупреждават, че топлото време през ноември ще бъде заменено изненадващо бързо от тежка зима в цяла Европа, вследствие и на явлението Ел Ниньо.

Категории: Прогноза за времето в Гърция през зимата явлението Ел Ниньо студ и силни снеговалежи
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus