Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Галена Великова възвръща формата си след второто раждане

02 Ноември 2015 / 17:11:24  GRReporter
2071 прочитания

Шест месеца след раждането на втората си дъщеричка Галена Великова е отново във форма. Според гръцки медии известната учителка по танци е успяла да свали натрупаните по време на бременността 15 килограма с правилен режим на хранене, настоятелност и много танци.

Галена Великова посети със съпруга си Константинос Хайнас премиерата на театралната постановка „Дойде за да останеш”. В нея участва бившата водеща на гръцкото издание на шоуто “Dancing with the stars” Зета Макрипуля. Българската танцьорка е постоянен член на журито, което оценява представянията на участниците.

През юли Галена Великова отново се появи в колонките за светски новини на гръцките медии, които съобщиха за църковния ѝ брак с Константинос Хайнас. Двамата са сключили граждански брак още преди 15 години, но поводът да се венчаят в църква е било кръщенето на по-голямата им дъщеричка Касиани, която се роди преди 2 години

Категории: Знаменитости Галена Великова танцьорка жури Dancing with the stars Зета Макрипуля
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus