Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Гръцки бански костюми са хит в 23 страни

01 Август 2015 / 15:08:50  GRReporter
2181 прочитания

Гърция, Мексико... Само като чуете имената на тези страни, и в ума ви изникват море, слънце... И бански костюми, разбира се. Една красива млада жена, чиито произход е от тези две държави, превърна банските в наука и ги продава много успешно. Банските с марката Group Paolita се продават в 23 страни, а Анна Паола Папаконстантину вижда как акциите й се покачват. 

Дизайнерката

Банските Group Paolita дебютираха през 2010. Изпъкват с шикозния си дизайн, високото си качество, както и с перфектната си форма. Това е и причината, че само след 5 години те вече се продават в 23 страни, а оборотът на фирмата на младата Ана Паола Папаконстантину се очаква да достигне 750 000 долара. Седалището на компанията е в Лондон и в нея работят 11 служители. 

Дизайнерката, която стои зад Group Paolita е живяла в Гърция докато навърши 17 години. След това я напуска, за да учи първо психология, а после мода.

Що се отнася до това дали мисли да се върне в Гърция, тя казва за списание Fortune: „Бих била щастлива някога да се върна в Гърция, ако зная, че компанията ми ще може да работи в стабилна среда, по същия начин като в Англия, без трудностите на гръцката бюрокрация”.

Категории: Group Paolita Анна Паола Папаконстантину бански костюми Лондон
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus