Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

И майката потвърждава, че трети човек е участвал в убийството на Ани

18 Септември 2015 / 08:09:16  GRReporter
919 прочитания

Четири месеца след убийството на 4-годишната Ани Борисова, нейната майка направи разкрития от затвора в Елеонас край Тива, където се намира. Димитрина Борисова призова бащата на детето да разкаже истината за събитията и разкри разговора си с неговия приятел Николай (Назиф Ахмедов).

„Питах го (бащата на Ани –б.а.) какво си направил с детето ми? Продал ли си го? Скарахме се много лошо и на сутринта той ми донесе телефона и ми каза: „Говори с Николай”. Взех телефона и казах: „Ники, моля те, кажи ми какво се е случило с детето. Кога го видя за последен път?”. И Ники ми отговори: „Трябва да бъдеш много силна. Каквото и да се е случило, ти трябва да бъдеш силна. Последният път, когато аз видях детето ти беше на 9 април”. След това той затвори телефона и не успях да кажа нищо друго”, заяви Димитрина по време на телевизионно предаване по гръцката телевизия E!.

На директния въпрос на журналистката дали смята, че Николай е участвал в убийството на Ани, Димитрина отговори: „Сега казваме истината. Да”.

Веднага след това тя каза, че вярва, че детето все пак е живо. „Вярвам, че детето ми е живо. Не зная защо, но вярвам в това. Очаквам детето си всеки ден. Очаквам някой да ми каже, че са го намерили. Не мога да повярвам на всичко, което е направил този човек. Не мога да повярвам”. 

В коментар за въпроса на журналистката дали е запозната със слуха, че Ники може вече да не се намира между живите, Димитрина Борисова заяви: "Да, и аз чух нещо такова, че е починал. Просто аз не вярвам на Николай. По никакъв начин". 

GRReporter припомня, че участващите в разследването по случая полицаи са убедени, че в убийството на Ани е участвал и трети човек, тъй като на местопрестъплението е била открита ДНК на трето лице.  

Категории: Криминална хроника убийството на Ани Борисова майката Димитрина Борисова приятелят Николай Назиф Ахмедов
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus