Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Извънредно заседание на Eurogroup утре в 16:00

19 Февруари 2015 / 12:02:40  GRReporter
935 прочитания

Извънредно заседание на Eurogroup с физическо присъствие на финансовите министри на страните – членки на Еврозоната ще се проведе в Брюксел в петък в 15:00 местно време.

То бе обявено минути след като председателят на Eurogroup Йерун Дайселблум потвърди, че е получил искането на Атина за удължаване на спасителната програма.

Според правителствени източници в документа не е включено искане за удължаване на така наречения меморандум. В същото време то „уважава напълно вота на гръцките избиратели на последните парламентарни избори, възстановяване на социалната цена на последствията от кризата, мерки за справяне с хуманитарната криза и незабавни реформи, насочени срещи корупцията и укриването на данъци”. 

Категории: Политика Eurogroup извънредно заседание Атина искане за удължаване на спасителната програма
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus