Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Лидерът на ПОДЕМОС махна снимката си със Ципрас

17 Август 2015 / 16:08:35  GRReporter
842 прочитания

Пабло Иглесиас направи нещо, което може би разкрива разочарованието му от действията на Алексис Ципрас и подписването на третия меморандум.

Лидерът на ПОДЕМОС, братската партия на СИРИЗА в Испания, както я определят политически анализатори, свали снимката от официалния си профил в twitter, на която двамата с Ципрас са прегърнати на фона на надписа „Надеждата идва”.

На личния му профил вече има само негова снимка, което показва, че Пабло Иглесиас явно вече не иска да се отъждествява с едно правителство, подкрепящо меморандумите, тъй като политическата линия на ПОДЕМОС е абсолютно против политиката на строги икономии.

Първите признаци за замразяването на отношенията между двамата обаче се появиха още в навечерието на решаващата среща на върха на 12 юли, когато на влизане в сградата на Европейския парламент гръцкият премиер дискретно избягна да поздрави Иглесиас.

 

 

Категории: Алексис Ципрас Пабло Иглесиас снимка профил twitter меморандум
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus