Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Лошият от Джеймс Бонд в Атина

10 Ноември 2015 / 19:11:04  GRReporter
1313 прочитания

„Лошият” в два от последните филми за специалния агент Джеймс Бонд се появи в Атина. 36-годишният Саймън Касианидис взе участие в 33-ия Класически маратон и не пропусна възможността да се позабавлява.

Актьорът е от гръцки произход  и дори е роден в Атина. Той участва в маратона в качеството си на посланик на добра воля на MDA Hellas и организацията „Приятели на децата”.

След изтощителното тичане в неделя, снощи фотографският обектив го откри в популярно заведение в луксозния квартал Колонаки. След срещите си с приятели и колеги в сряда Касианидис ще се върне обратно в Ню Йорк.

Завършилият икономика Саймън спечелил ролята на Юсеф Кабира в 22-ия филм само четири години след като започнал кариерата си в киното. „Явих се на кастинга и малко след това ми казаха, че съм спечелил ролята. Озовах се на една магическа сцена, на която гледаш и не можеш да повярваш. Казваш си: „Господи, това е Джеймс Бонд!”, разказва той в интервю след снимките на „Спектър на утехата” (Quantum of Solace).

Според Саймън снимките на филма са продължавали по 11 часа на ден. „Няма да забравя никога снимките. Снимахме в Лондон, а се намирахме в Москва. Декорите бяха истинско копие на московско предградие”.

Касианидис определя Даниъл Крейг като „много топъл и приятелски настроен човек”. „ Много е приятен и има флегматичния хумор на Бонд”.

Категории: Кино Саймън Касианидис Джеймс Бонд Спектър на утехата 33 Класически маратон в Атина
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus