Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Мъж уби жена си и отвлече детето си

08 Януари 2016 / 11:01:14  GRReporter
1080 прочитания

Гръцката организация за закрила на децата „Усмивката на детето” издаде Ambert Alert за 4-годишния Фивос Леси, който бе отвлечен от баща си в село Ормилия на Халкидики.

Детето е било отвлечено на 6 януари в 19:00, когато 34-годишният албански гражданин Джеймс Леси нахлул в дома, където живеела 41-годишната му съпруга от гръцки произход с двете им деца на 4 и 6 години. 

Минувачи, които се усъмнили, че в жилището се случва нещо странно подали сигнал до полицейското управление на Халкидики. При пристигането си обаче силите на реда открили жената мъртва в локва кръв. Според експертизата на съдебния лекар нападателят пробол съпругата си 6 пъти с ножа, който бил намерен в близост до трупа ѝ.

След това той взел със себе си по-малкото от двете деца и изчезнал. Акциите на полицията в северна Гърция за откриването на Джеймс Леси продължават.

 

В същото време от „Усмивката на детето” алармират, че „поради особените условия на отвличането, както и на факта, че бащата е убил майката, съществуват сериозни опасения, че детето може да се намира в опасност”.

Фивос Леси е висок 1 метър, тежи 15 килограма, цветът на кожата му е светъл, очите – тъмнокафяви и косата – черна. Баща му Джеймс Леси е с височина 1,73 м., тегло 85 килограма, кестеняви очи и кестенява къдрава коса.

Категории: Криминална хроника отвличане на дете убийство Ормилия Халкидики
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus