Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Българин уби българин на остров Крит

01 Ноември 2008 / 06:11:01  GRReporter
1304 прочитания

            45-годишен българин загина в село Цаликаки на остров Крит, след като бе намушкан с нож в гърлото и в гърдите от свой сънародник. В петък вечерта двамата се скарали по неизвестен до момента повод. Единият имал нож и подгонил жертвата, но след около 200 метра го настигнал и го наръгал в гърлото и в гърдите.


            Шофьор, който случайно минавал на местопрестъплението, станал свидетел на убийството и веднага съобщил на полицията. Престъпникът отказал да се предаде и се опитал да избяга, но след кратко преследване полицията го заловила и го откарала в ареста. Огледът на трупа и на местопрестъплението е направен от съдебния лекар Манолис Михалодимитракис.


            Смъртта на 45-годишния българин предизвика вълнение сред местното население, което протестира пред полицията, че подобни сбивания и сблъсквания между чужденци, които работят в селото са всекидневие. Жителите на Цаликаки искат органите на реда да се намесят и да предотвратят подобни престъпления. 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus