Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Нова стрелба по ученик

18 Декември 2008 / 09:12:00  GRReporter
1557 прочитания

            Нова стрелба по ученик разбуни все още неуспокоените младежки духове в Гърция. Около 15-тина ученици стояли снощи до късно пред гимназията в атинския квартал Перистери и обсъждали как да продължат протестите си, когато се чул изстрел и едно от децата било простреляно в дясната китка. Съучениците му твърдят, че чули и втори изстрел, когато се върнали на мястото на стрелбата, за да потърсят гилзата на куршума. Момчето веднага било отведено в болница без опасност за живота, а днес сутринта е оперирано, за да се извади куршумът.


            Според бащата на раненото момче, който е известен гръцки профсъюзен деец рентгеновите снимки на раната и куршума показвали, че той е от огнестрелно оръжие. Според говорителя на полицията Панайотис Статис лекарите смятат, че раната е причинена от въздушна пушка. Полицията разследва случая, но в официалното изявление се казва, че по време на инцидента наблизо не е имало представители на органите на реда.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus