Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Американски и гръцки антимафиоти по следите на български наркодилър

16 Януари 2009 / 10:01:12  GRReporter
1615 прочитания

                Американски и гръцки антимафиоти издирват известен български наркодилър, който се подвизава в района на Солун, съобщиха от гръцкото министерство на вътрешните работи. Органите на реда открили 70 килограма кокаин в контейнер на пристанището в Солун, който пристигнал по море от Колумбия, който официално превозвал кафе, плодове и плодови сокове и дървен материал. Кокаинът бил скрит в специални скривалища вътре в контейнера. Контейнерът е натоварен на пристанището Картаген в Колумбия и е пристигнал в Солун на 9 януари. Получателят му е български гражданин, който има законен бизнес в Солун и който в момента се издирва от полицията.


                В операцията са участвали американската и гръцката служба за борба с наркотрафика оръжейния трафик и гръцката разузнавателна служба. В официалното съобщение на министерството на вътрешните работи операцията се определя като „голям удар срещу търговията и разпространението на наркотици в Гърция”.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus