Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Обирджии на банка убиха полицай

05 Март 2009 / 15:03:02  GRReporter
1711 прочитания

          Въоръжени банкови обирджии, най-малко двама, хладнокръвно застреляха полицай в атинския квартал Никия. Инцидентът станал около обяд в клон на Банката на Кипър. 36-годишният полицай, който в момента на инцидента не бил на работа се намирал на площад Даваки. Забелязал двама въоръжени бандити да излизат с пари от банковия офис и започнал да ги гони. След около 800 метра от площада, на ъгъла на улиците Христос Матикас и Параскевопулу единият от бандитите се обърнал и хладникръвно застрелял в упор полицая. На няколко метра от убийството се намира началното училище на Никия.


Очевидци твърдят, че преди това полицаят им извикал да спрат. Според първоначалните данни полицаят е бил въоръжен, но не е използвал оръжието си. Той бил в цивилни дрехи и не успял да извади оръжието си от чантата, в която се намирало. Най-вероятно става дума за служебното му оръжие. Обирджиите, които били поне двама, някои свидетели говорят за трима, успели да избягат с паркиран наблизо мотоциклет. Загиналият е баща на 40-дневно бебе.


 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus