Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Взривиха бизнесмен в джипа му

06 Март 2009 / 15:03:36  GRReporter
798 прочитания

            Луксозен джип се взриви тази сутрин в 8,50 часа в атинското предградие Вула в момента, в който собственикът му сложил ключа в ключалката на автомобила и понечил да го запали. Взривът откъснал единия крак на собственика и сериозно повредил другия. Мъжът бил откаран в най-близката болница с тежки травми по лицето и в критично състояние. Става дума за бизнесмена Атанасиос Милицопулос, на 52 години, който се занимава с търговия на дрехи и внася луксозни бански костюми от Бразилия.


През 2004 година отново имаше взривно устройство в кола на Милицопулос, без тогава да успее да го рани. Както тогава, така и сега полицията предполага, че причината за атентатите са недоразумения от бизнес естество. Не са изключени обаче и други версии за атентата.


            В непосредствена близост до взривения джип се намира началното училище и общинската детска градина във Вула, но за щастие в момента на взрива не е имало деца в двора. Там е бил само директорът на училището, който със собствени ръце и с училищния пожарогасител дал първа помощ на пострадалия. Взривът подействал като земетресение на училищната сграда и след него се задействали всички процедури, които се правят при случай на земетресение. Районът около атентата остана затворен и в ранния следобед.


 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus