Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Отвлече сина си и си прекарват страхотно!

14 Април 2009 / 08:04:59  GRReporter
787 прочитания

ФБР и полицията на Лос Анджелес все още не са успели да открият гръко-австралиеца Георгиос Бецис, който отвлече сина си Томас от училището му в предградието Пасифик Пасиладес в Лос Анджелес.


Георгиос Бецис се обадил по телефона от неидентифицирано местоположение на една журналистка в австралийски вестник и казал, че не похитител: „Нещата са много прости. Аз съм един обезнадежден баща. Майката на сина ми не ми позволява да го виждам. Отведе го от Австралия и аз нямах друг избор, за да прекарам няколко дни с детето си. Прекарваме си прекрасно и след няколко дни сина ми ще бъде обратно при майка си” казал Бецис.


Майката на Томас е австралийката Присила Дънстан, която стана световно известна със своя метод да „тълкува” тайнствения език на новородените бебета. Заради тази способност тя започна да се появява редовно като гостенка в Шоуто на Опра в САЩ, както и в други телевизионни предавания. Всяко новородено бебе до тримесечна възраст използва пет различни звука, за да сигнализира, че е гладно, изморено, има нужда да се оригне, топло му е или му е студено или че му е дискомфортно. Това е естествения начин детето да се изрази и бебешкият език „Дънстан” се звуци, които се базират на бебешките физически нужди.


Синът на Присила е едва на десет годинки и баща му го е отмъкнал от неговото училище на 3 април. 49-годишният баща г-н Бецис заяви, че не е виждал сина си откакто майка му, с която са разделени отпреди шест години, го е отвела преди седем месеца да живее в Лос Анджелес. 


Бащата на отвлечения Томас - Георгиос Бецис, е директор на рекламна компания и е женен за втори път след развода си с Присила. Неговата втора съпруга е звездата на австралийските комични сериали Мери Кустас, която е известна с прякора си „Ефи”. Наскоро тя започна новото си ТВ шоу „Гърци на покрива”, което имат огромен успех и привлича големи звезди познати от световните телевизионни програми.


Ефи казва, че последните месеци са били много драматични за съпруга й, който е много привързан към сина си. „Те са си много близки и като всяко прекрасно дете, Томас има нужда от баща си, но за съжаление неговата майка прави всичко възможно, за да не позволи да се виждат.”

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus