Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Отново промяна в показанията на 35-годишната сътрудничка на Захопулос

12 Януари 2008 / 08:01:39  GRReporter
1909 прочитания

            35-годишната Еви Цеку, бивша сътрудничка на бившия главен секретар на Министерството на културата Христос Захопулос отново промени показанията си като призна, че тя лично е занесла скандалното видео в телевизионния канал Мега и в седмичника „Първа тема”. Обвинената в изнудване на Захопулос негова сътрудничка първо отричаше да е влизала в каквито и да е извънслужебни отношения с бившия си началник. След това призна, че е имала интимна връзка с него, но отрече да е имала нещо общо със скандалното видео, показващо и двамата в интимен момент. Вчера с писмо от затвора Коридалос, където се намира в момента, тя признава, че сама е занесла видеото в Мега и „Първа тема”.


            От двете медии обаче отричат да са получавали или използвали скандалния видео материал. Водещата на централната новинарска емисия на Мега Олга Треми и журналистът от „Първа тема” Темос Анастасиадис дадоха показания пред следователя и отричат да са получавали какъвто и да е видео материал. Анастасиадис оспорва истинността на показанията на Еви Цеку, които според него не случайно се менят толкова често и очевидно обслужват нечии интереси.


            Междувременно състоянието на Захопулос, който в края на декември направи опит за самоубийство като се хвърли от 4-тия етаж на кооперацията, в която живее, продължава да е критично. Той все още е на изкуствено дишане и лекарите се опасяват, че продължителното използване на системата за изкуствено дишане може да предизвика инфекция у пациента, която да се окаже фатална за живота му.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus