Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Христодулос на изкуствено дишане

21 Януари 2008 / 07:01:57  GRReporter
1194 прочитания

            Прогресивно се влошава състоянието на архиепископа на Атина и цяла Гърция Христодулос. В последното съобщение за медиите лекуващите го лекари признават, че архиепископът от време на време е поставян на изкуствено дишане, тъй като голямото количество течност, задържана в коремната кухина му пречи да диша самостоятелно. Течността се задържа в коремната кухина поради недоброто функциониране на черния дроб.


            В лекарското съобщение също така се казва, че не е изкчено в следващите дни Христодулос да постъпи в болница, за да му бъде направена пункция за отстраняване на течността в корема. Самият той изрази желание преди няколко седмици да се лекува при домашни условия. Архиепископът е много изтощен, прекарва в сън голяма част от деня, няма апетит, но все още не е необходимо да му бъдат включени системи. Когато е буден, се интересува от новините и иска да гледа телевизия.


            Лекарите прекратиха химиотерапията, която бяха избрали за него, тъй като организмът му е много отпаднал и в момента му изписват само болкоуспокояващи лекарства. Архиепископът на Атина и цяла Гърция Христодулос страда от рак на черния дроб с разсейки в дебелото черво. През есента се подложи на неуспешно присаждане на черен дроб в Маями, САЩ.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus