Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Меглена Кунева в Атина

13 Февруари 2008 / 08:02:17  GRReporter
1344 прочитания

            Първото си посещение в Атина в качеството си на европейски комисар по въпросите на защитата на потребителите ще направи в четвъртък и петък Меглена Кунева. Тя ще говори за европейската политика за защита на потребителите пред комисиите по производство и търговия и по европейските въпроси на гръцкия парламент и ще бъде приета от неговия председател Димитрис Сиуфас. Тя ще има среща с министъра на развитието на Гърция Христос Фолиас и със заместник-външния министър Янис Валинакис.


            Меглена Кунева ще изнесе лекция пред Асоциацията на гръцките индустриалци и ще се срещне с представители на Асоциацията на банкерите в Гърция. Посещението й в Атина ще завърши с пресконференция в петък на обяд.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus