Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Две българки заровили в градината си 6-месечен зародиш

22 Февруари 2008 / 08:02:57  GRReporter
1703 прочитания

            Като сцена от филм на ужасите изглежда разказът на една жена от град Ираклио в остров Крит, която видяла две свои съседки да заравят в градината си малък пакет в пластмасова торба. Жената споделила видяното със съпруга си и двамата заедно сигнализирали на полицията. Когато органите на реда повдигнали мраморната плоча в съседската градина и отворили пластмасовата торбичка, видели 6-месечен човешки зародиш, увит в хавлиена кърпа.


            Нероденото бебе било все още с неодрязана пъпна връв. Най-вероятно едната от двете жени, които го заровили в градината го е носила в утробата си. И двете са български гражданки и двете на по 35 години. Вероятната майка е омъжена, има две деца, и двете в недобро здравословно състояние, съпругът й също живее и работи в град Ираклио.


            Предполагаемата майка и трупът на нероденото бебе в момента се намират в Университетската болница в Ираклио. Днес на бебето ще бъде направена аутопсия, а евентуалната му майка ще бъде прегледана от съдебен лекар, за да се установи причината за смъртта на зародиша. Тя също ще бъде разпитана от следовател, за да даде обяснение за действията си.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus