Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Решителен петък по случая Захопулос

11 Март 2008 / 11:03:44  GRReporter
862 прочитания

            Бившият главен секретар на Министерството на културата Христос Захопулос е в достатъчно добро състояние и е готов да даде показания пред следователя. Лекуващите му лекари в атинската болница “Евангелизмос”, където пациентът се възстановява след като скочи от 4-тия етаж при опит за самоубийство съобщиха, че Захопулос е способен да издърви разпит и да отговаря на трудни въпроси. Разбира се те уточняват, че става дума за болен с тежки травми, които няма да му позволят да свидетелства в продължение на часове. Бившата му сътрудничка Еви Цеку, обвинена в изнудване даде показания в продължение на 15 часа.


            “Клиентът ми си спомня много добре всичко, което се е случило преди скока от 4-тия етаж и има желание да сътрудничи на правосъдието”, заяви адвокатът на семейство Захопулос Александрос Ликурезос. Христос Захопулос ще бъде разпитан от следовател в петък, 14 март.


            Същият ден ще бъде разпитан и адвокат Христос Никоцопулос, който съпровождал 35-годишната Еви Цеку при посещенията й в телевизионния канал Мега и в редакцията на вестник “Първа тема”. Никоцопулос, който е обвинен в сътрудничество в изнудването на Захопулос, бе приет в болница в силна депресия с наклонност за самоубийство и в продължение на месеци не беяе в състояние да даде показания.   

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus