Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Започна делото за убийството на бившия директор на гръцкия НОИ

12 Март 2008 / 16:03:01  GRReporter
1273 прочитания

            Състав на Атинския съд започна разглеждането на делото за убийството на бившия директор на гръцкия Национален осигурителен институт Янис Вартоломеос. Янис Вартоломеос намери смъртта си на излизане от апартамента на своя подчинена, с която поддържал извънбрачна връзка. В коридора на кооперацията го причакал съпругът на 47-годишната заместник-завеждащ отдел “Доставки” на Националния осигурителен институт в Гърция и след свада и побой мевду двамата мъже, Вартоломеос издъхнал на път за болницата.


            Днес в съда дадоха показания съпругата, двете деца и личната охрана на жертвата. Съпругата Екатерина Вартоломеос твърди, че не е знаела за извънбрачната афера на покойния си съпруг и че той не е страдал от сърдечни заболявания.


            Прокурорът е повдигнал обвинение за предумишлено убийство, извършено хладнокръвно от 57-годишния съпруг на подчинената на Вартоломеос. Обвиненият обаче отрича това. Той твърди, че не е имал намерение да убива Вартоломеос и че смъртта му го е разчувствала. Настоява, че не се е крил в смъртоносна засада, а го изчакал на открито на стълбището на кооперацията. Той сам е позвънил на Бърза помощ, и в последствие сам се е предал на полицията.


            Делото продължава в сряда, 19 март.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus