Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

91 200 анаболни хапчета задържани в Атина

15 Април 2008 / 08:04:37  GRReporter
4530 прочитания

Службата за специални проверки задържа голямо количество анаболи, които са влезнали в страната, чрез куриерска служба. След разследване се е установило, че получателят на пакета е несъществуващо лице. По-конкретно задържаните вещества са 91 200 анаболни хапчета, засечени на летище „Шарл де Гол” в Париж в пакет на куриерска агенция, който идва от Тайланд. Акцията по задържането е осъществена от отдела за бораба с наркотици и оръжия на областната дирекция на Атика със съдействието на Френската митническа служба и полицейския аташе на френското посолство в Атина.


Получателят на пакета е бил записан като лице с пощенски адрес в Илиуполи, но въпреки множеството съобщения не се е явил да получи пратката. След разследване на Службата за специални проверки към министерство на икономиката и финансите се оказва, че такова лице не съществува.


Хапчетата носят щампите ALAZO ANDROLIC, ANABOL STANZOL,CETABON и съгласно досегашните разкрития на Службата произхождат от нелегална лаборатория, намираща се в Тайланд. Разследването продължава от Отдела за борба с наркотици и оръжия за да бъдат установени извършителите на нелегалния внос на анаболи, както и лицата за които е предназначена пратката.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus