Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Наркоман уби шофьор на автобус в Солун

04 Май 2008 / 08:05:23  GRReporter
1650 прочитания

            Престъпно недоглеждане на служебните задължения от страна на полицията в Солун стана причина задържан за кражби наркоман да избяга при преместване от едно полицейско управление в друго. 30-годишният криминално проявен трябвало да бъде преместен с полицейска кола от управлението в Агиос Атанасиос до управлението в Синду и служителите на реда „пропуснали” да му сложат белезници.


            Докато автомобилът бил в движение задържаният успял да открадне оръжието на единия от полицаите и да скочи в движение от колата. Под заплахата от използване на огнестрелното оръжие той успял да открадне една частна кола. По-късно изоставил колата и се качил на градския автобус 53, където застрелял от упор шофьора, опитал се да вземе заложници, но изоставил идеята, слязал от автобуса и пак след заплаха с оръжие откраднал втори лек автомобил. Целият екшън се разигра в събота след обед из солунските улици.


            Наркоманът бе заловен няколко часа по-късно ранен в района на Нео Корелио. Четирима полицаи, отговорни за прехвърлянето на криминално проявения в поделението в Синду, както и началниците на двете поделения в Агиос Атанасиос и в Синду временно са освободени от задълженията си и са на разположение на следствието, което веднага бе наредено от Дирекцията на гръцката полиция.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus