Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

40-годишен българин задържан за наркотрафик

13 Август 2008 / 12:08:23  GRReporter
1254 прочитания

            40-годишен българин бе обвинен в наркотрафик и задържан на международното летище „Елефтериос Венизелос” в Атина. Българинът пристигнал в Атина със самолет от Румъния, но багажът му се загубил. При полицейската проверка се оказало, че куфарът му останал в Букурещ, където бил проверен от румънската полиция и в него били открити 4,5 килограма кокаин.


            Според обясненията на нашия сънародник кокаинът идвал от Испания през Румъния, а той се съгласил да го предаде на гръцкия получател. Българинът предложил да сътрудничи на гръцката полиция и устроил среща с партньора си от Атина, на която присъствали и представителите на реда. Срещата се състояла на улица в атинското предградие Вула.


            Когато 37-годишният гръцки наркотрафикант приближил мястото на срещата, разпознал присъствието на полицията, направил опасна маневра с колата си, на която полицаите отговорили със стрелба с цел да спрат движението на автомобиле. Един от куршумите обаче ударил жертвата в гърба. Наркотрафикантът продължил да шофира още километър, където се опитал да слезе от колата, но полицаите го заловили. Мъжът издъхнал на път за болницата.


            Случаят е предаден на атинското следствие.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus