Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Психопат уби жена си и я зарови в градинка пред дома им

25 Септември 2008 / 10:09:43  GRReporter
1245 прочитания

            Атина е потресена от жестокото убийство на 36-годишна жена от собствения й съпруг. Жената бе обявена за национално издирване на 15 септември, когато според съпруга-убиец, също на 36 години, тя напуснала къщата им и изчезнала в неизвестна посока. Трупът на жертвата бе открит вчера в парка Пикиони, в атинския квартал Филотеи, на стотина метра от къщата на семейството. Жената е музикант по професия и е майка на две деца – голямото е на възраст година и три месеца, а малкото - на 5 месеца.


            След дълги разпити при следователя убиецът, който също е учител по музика признал, че причината за убийството били скандалите, които напоследък имали помежду си съпрузите. След един такъв скандал на 15 септември убиецът започнал да удря жена си със желязо по главата, докато не я умъртвил, Най-напред се опитал да я зарови в двора на къщата им, но след това се отказал и изхвърлил трупа на сметище в предградието Пеания. След няколко часа отново размислил и заровил трупа в парка Пикиони в квартала, в който живеели, на стотина метра от дома им.


            Следователите са впечатлени от хладникръвието, с което е извършено престъплението и са прикрите следите му. След като заровил жена си в парка, убиецът залял мястото с бетон, за да не могат кучета да подушат трупа. Когато изсъхнал бетона, тий се разходил върху него със собственото си куче, за да се убеди, че е свършил добре работата. Съседи твърдят, че често разхождал децата си в тази част на парка. От аутопсията на жертвата обаче се доказва, че тя е умряла от удавяне. Съпругът й твърди, че след като ударил жена си и тя припаднала, той я завлякъл в банята, за да й помогне да се свести, но там тя му се изплъзнала и така се удавила.


            Съгласно полицейското съобщение, убиецът има психически отклонения, но от 2 години насам е спрял да пие лекарства. Мъжът произхождал от уважавано гръцко семейство с традиционно присъствие в гръцкия елит.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus