Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Разкрит убиецът на българката в Халкидики

01 Октомври 2008 / 13:10:06  GRReporter
1329 прочитания

Една седмица след жестокото убийство на българка в Халкидики, нейният убиец бе разкрит. Разследването показа, че става въпрос за престъпление извършено от „любовна” страст. Убиецът е 30-годишен мъж, който си е съперничил със собствения си баща за сърцето на 31-годишната жена.След като наяве излезнаха всички факти и мозайката бе наредена, стана ясно, че жертвата е имала любовна връзка както с извършителя на престъплението, така и с неговия 57-годишен баща. Младата жена е живеела в същата къща с двамата мъже в село Ормиля на Халкидическия полуостров.


Явно, че бащата е знаел за отношенията на сънародничката ни с неговия син, както и синът е разбрал за връзката на любовницата си с баща му. Може би всичко е изглеждало под контрол до момента, в който разведеният баща не е обявил намерението си да се ожени за 31-годишната жена. Това е предизвикало убийствена ревност от страна на неговия син и така се е стигнало до фаталния край за момичето.Всичко е започнало с едно невинно вечерно излизане миналата сряда, когато 30-годишният син е поканил българката и 17-годишния си племенник да отидат и да се позабавляват.


Забавлението приключило в ранните зори на четвъртък, когато тримата се връщали към къщата, но младият любовник на момичето внезапно решил да свие към необитавана местност около село Олинтос. Спрял колата и в присъствието на 17-годишния си племенник започнал да удря младата жена с желязна тръба, докато тя не загубила съзнание. Множеството нанесени удари причинили нейната смърт, а двата мъже я изоставили в околността на селото.


След извършеното престъпление, 30-годишният мъж избягал на остров Крит, а жителите на родното му село Олинтос открили трупа на жената три дни след убийството й.


Разследването на полицията от Полигирос първоначално е тръгнала по следите на 17-годишното момче, което е признало за престъплението на 30-годишния си чичо. След уведомяване на полицейските служби в Ханя, мъжът е бил заловен и е признал за безмилостно извършеното от него убийство.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus