Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Още един български трафикант попадна в ръцете на гръцката полиция

11 Ноември 2015 / 13:11:31  GRReporter
1396 прочитания

Гръцката полиция залови още един българин, обвинен в тряфик на нелегални имигранти. Полицията проверила управлявания от 27-годишния мъж товарен автомобил с български регистрационни номера на магистралата между Александруполис и Комотини. В автомобила били открити 55 нелегални имигранти - 47 били сирийски граждани и 8 - иракски.
    Полицията е конфискувала автомобила и два мобилни телефона, а българинът е бил задържан и изправен пред прокурора на областта Родопи.
    Това е вторият задържан български трафикант на нелегални имигранти само от началото на седмицата. В понеделник гръцката полиция в областта Еврос задържа друг българин, който се опитал да вкара в Гърция 47 нелегални имигранти. В затвора в град Комотини десетки българи излежават присъди за трафик на нелегални имигранти в Гърция.

Категории: задържан българин трафик на нелегални имигранти гръцка полиция магистралата между Александруполис и Комотини
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus