Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Още трима българи задържани за трафик на незаконни имигранти

05 Януари 2016 / 16:01:38  GRReporter
875 прочитания

Гръцката полиция арестува още трима българи за трафик на незаконни имигранти. Става дума за трима мъже на възраст 48, 40 и 38 години, които са били заловени в област Еврос в два отделни опита  да транспортират общо 67 незаконни имигранти. Според съобщението на полицейското управление на Източна Македония и Тракия 55 от имигрантите са сирийски и 12 – иракски граждани.

Единият от трафикантите бил заловен край село Корнофолия от членове на Граничната полиция в Суфли. 38-годишният българин управлявал микробус с българска регистрация, с който пренасял към вътрешността на Гърция 48 незаконни имигранти.

Другите двама българи били арестувани край село Кипринос от членове на местния полицейски участък. Те също пренасяли 19 незаконни имигранти с микробус с българска регистрация.

При задържането им гръцките власти са конфискували двата микробуса и четири мобилни телефона.

Арестуваните българи са дали показания пред компетентната прокуратура. Предварителното следствие за двата случая е извършено от полицейските участъци в Суфли и Кипринос. 

Категории: Криминална хроника български граждани трафиканти на незаконни имигранти област Еврос конфискувани микробуси
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus