Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Полицията издирва двама мъже, изчезнали на Нова година

03 Януари 2016 / 14:01:53  GRReporter
702 прочитания

Продължава операцията по издирването на двама мъже, на възраст 35 и 40 години. Те изчезнаха в района на Етолико рано сутринта е петък. В издирването им участват полицаи, пожарникари и доброволци от спасителните отряди на областта Етолоакарнания.

Според информациите, Янис и Василис, единият работник, а другият – животновъд,излезли да празнуват малко след идването на Новата година и оттогава следите им се губят, както е заявила за вестник „Прото тема” майката на Василис, госпожа Анна. Според нея, двамата тръгнали от село Пенталофос в 4:30 сутринта, а за последен път са били заснети от камери в 5 сутринта в село Лесини.

„Беше се съмнало, видях, че Василис не се е прибрал и се разтревожих. Започнах да се обаждам на приятелите му и роднините, но нищо не открих. Не знам какво е станало, и двамата са добри момчета, не са създавали никога проблеми, истината ви казвам. Дано да ги намерят, ще се побъркаме”, казва притеснената майка.

Полицаи от Патра и пожарникари от Месолонги вече претърсиха поречието на река Ахелоос, както и съседните райони, но не са открили нищо. Полицията се опитва да разбере къде точно са отишли двамата мъже след полунощ в петък, както и да намерят свидетели, които са ги видели преди да изчезнат.
 
Двамата мъже да се движели с черна кола,марка Toyota Corolla, с номер ΑΙΚ 7885.

Претърсват се пътищата, по които е възможно да са минали мъжете.

 

 

Категории: криминална хроника изчезнали мъже Етолико издирване
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus