Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Полицията откри избягалата затворничка

03 Април 2015 / 14:04:45  GRReporter
921 прочитания

Вики Стамати, съпругата на бившия военен министър Акис Цохадзопулос, която вчера избяга от заведението за психично болни "Дромокаитио", бе намерена в атинския квартал Хайдари. Според информация на телевизия Мега, тя е била намерена в лек автомобил в близост до църквата "Панагица". Полицията е открила и човек, който според властите е изиграл централна роля в организирането на бягството й.
    По-рано вестник Вима съобщи, че Вики Стамати е изразила желание да се предаде на разследващия прокурор Григорис Пепонис. Чрез трето лице тя е уведомила адвоката си Франгискос Рангусис, който от своя страна е информирал Апелативния съд.

Съпругата на осъдения за корупция Акис Тзохадзопулос също излежава наказание 12 години затвор, а съдът многократно отхвърляше исканията й да бъде освободена, за да се грижи за 8-годишния си син, който вече 4 години се отглежда от родителите й. Жената страда от тежка форма на депресия и е настанена за лечение в болницата "Дромокаитио", откъдето и успя да избяга.

Сега властите съсредоточават разследването около хората, които са организирали толкова професионално бягството й.
    Очаквайте подробности.

 

Категории: Вики Стамати Акис Тзохадзопулос корупция бивш военен министър заведение за душевно болни затвор присъда
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus