Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Полицията залови терорист, издирван за банкови обири

24 Септември 2015 / 13:09:02  GRReporter
993 прочитания

Службата за борба с тероризма залови издирвания съучастник на Никос Мазиотис Йоргос Петракакос. Това стана по време на полицейска акция, започнала сутринта в центъра на град Волос, на пресечката на улиците „Галиас“ и „Переву“. Заедно с него е била задържана една жена и още едно лице.

Според първоначалната информация, съучастникът на Никос Мазиотис е живял с жената в апартамент, нает от последната вероятно с фалшива лична карта.

Третият задържан е живеел в хотел на крайбрежната улица във Волос, намиращ се на по-малко от километър от апартамента, където се е укривал Петракакос.

Тримата не са оказали никаква съпротива при задържането, а според информации, в апартамента са открити оръжия и голямо количество патрони.

Разследване се води и в друг район на Волос, а подобна полицейска акция се провежда и в Атина.

Както стана ясно днес в района на Волос е била открита и явка, на ъгъла на улиците „Карамбацаки“ и „Папафи“, в която са открити оръжия. В апартамент на ул. Переву“ също са намерени оръжия и голямо количество патрони.

Йоргос Петракакос участва в обира като на кино на банката в Дистомо, при който извършителите избягаха с моторна лодка.

До края на деня се очаква официално съобщение от гръцката полиция.

Очаквайте подробности!

 

 

Категории: терорист полицейска акция задържан Йоргос Петракакос Никос Мазиотис
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus