Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Процес очаква гърка, блудствал с детето от България

27 Август 2015 / 13:08:40  GRReporter
855 прочитания

Полицията в Ламия освободи 85-годишния мъж, който бе обвинен за блудство с 5-годишно момиченце от България в село в западната част на област Фтиотида. Следствието и прокуратурата му наложиха ограничителни мерки, които включват забрана за пътуване в чужбина и какъвто и да е контакт с 5-годишната жертва.

Срещу мъжа бе образувана досъдебна дописка и се очаква съдебен процес.

Случаят бе разкрит в сряда, когато 85-годишният мъж и 60-годишната баба завели детето в болницата в Ламия, тъй като то се оплаквало от болки в корема. По време на прегледа лекарите установили какво се е случило с детето, което потвърдило техните опасения. По-късно то бе транспортирано в болница в Атина за допълнителни изследвания.

85-годишният мъж отрича обвиненията и твърди, че е жертва на финансово изнудване от страна на бабата на детето, с която съжителствал. 

Категории: Криминална хроника блудство с 5-годишно българче 85-годишен грък село в Западна Фтиотида съдебен процес
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus