Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Самоделни бомби се взривиха пред три офиса на СИРИЗА

09 Ноември 2015 / 08:11:49  GRReporter
664 прочитания

Три сгради, в които се намират офиси на управляващата Коалиция на радикалната левица - СИРИЗА бяха обект на нападения със самоделни бомби. Взривовете са избухнали последователно един след друг с начален час 1 часа и 36 минути тази нощ. Те са засегнали офисите на партията в морското предградие Глифада, улица Генимата 61, в северното предградие Неа Йония в района на Агиас Фотинис и в централния квартал Кипсели на ъгъла на улиците Лелас Караяни и Агиас Зонис.
    Взривовете са били с малка мощност и пламъците веднага са били потушени от отрядите на Противопожарната охрана.
 

   Със заплаха за бомба осъмна тази сутрин и Министерството на правосъдието. Непознат мъж се обадил в телевизия Мега и предупредил, че е поставена бомба в сградата на министерството, която скоро ще избухне. Властите незабавно са пристъпили към евакуиране на служителите в Министерството, а сапьорски части са проверили помещенията за наличието на взрив.
    Сигналът за тревога е бил оттеглен малко преди 8 часа тази сутрин, след като специалните части са се уверили, че в сградата няма бомба.

Категории: СИРИЗА офиси взривове Министерство на правосъдието заплаха за бомба фарс самоделни бомби
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus