Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Солунският ПАОК със шансове да подпише с Димитър Бербатов

01 Септември 2015 / 09:09:36  GRReporter
814 прочитания

    Днес в 20 часа приключва трансферният период за английските клубове и до този час ще знаем със сигурност дали българската футболна звезда Димитър Бербатов ще поеме към... Солун. Гръцките спортни медии съобщават, че е голяма вероятността бившият нападател на Монако да подпише с местния ПАОК. Затварянето на трансферния период не засяга Бербатов, но днес следобед ПАОК трябва официално да представи новия си състав.
    Собственикът на солунчани, руският бизнесмен от гръцки произход Иван Савидис е обект на много критика от страна на запалянковците, но и на коментаторите за това, че не успя да привлече нито едно голямо име в отбора си. По тази причина и има големи очаквания, че подготвя изненадващ ход с 34-годишният българин.
    Разбира се, все още е отворена и финансовата страна на нещата - ПАОК ще трябва да си осигури сумата от 1,3 милиона евро за закупуването на Бербатов, както и да има на разположение средства за бонуси при добра игра на нападателя.
    Преди седмици бяха много напреднали преговорите между атинския Олимпиакос и българската звезда, но до подписване на договор не се стигна.

Категории: Димитър Бербатов Солун ПАОК Иван Савидис трансферен период футболна звезда подписване на договор
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus