Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Светският блясък на един финансов министър

15 Март 2015 / 12:03:32  GRReporter
1203 прочитания

Финансовият министър Янис Варуфакис и жена му Данаи Страту имаха възможност за романтични разходки  и нови снимки по време на посещението им в Италия, на езерото Комо, за международния икономически форум Амброзети.

След като се разходи край прочутото езеро, двойката си поговори с минувачи и журналисти. Не отказа и да се снима с някои от тях.

„Още пет снимки и след това ще ни оставите да си починем”, каза Варуфакис на фоторепортерите, които го следваха.

„Толкова любезно ме помоли, че не можах да му откажа”, пише с чувство за хумор Соня Сирлети, журналист от Bloomberg, която си направи селфи с министъра и след това публикува снимката в Туитър.

Селфито на Янис Варуфакис с журналистката от Bloomberg 

Малко по-късно, в една зала във Villa d'Este, Янис Варуфакис се снима с Киара Бортолато, шеф на пресцентъра на форума.

Припомня се, че списание Paris Match публикува тази седмица голяма статия със снимки на гръцкия министър  и съпругата му на фона на Акропола. Лайфстайл фотосесията се обсъжда активно през последните дни. В свой пост в Twitter, който наблюдателите смятат за  стрела, отправена директно към Варуфакис, евродепутатът от СИРИЗА Димитрис Пападимулис поиска „по-малко интервюта и повече работа”.

„Горещо призовавам: по-малко интервюта и фотосесии, и повече работа. Времената изискват сериозност и решения със забележим резултат”, написа Пападимулис.

Категории: Янис Варуфакис Данаи Страту езеро Комо снимки лайфстайл
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus