Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

В Олимпиакос смятат Бербатов за сигурен, очаква се официалният анонс

20 Юни 2015 / 11:06:00  GRReporter
916 прочитания

На 22 юни ще се проведе решаващо за бъдещето на Олимпиакос заседание на Управителния съвет на клуба.

Както подчерта Вангелис Маринакис на официалната страница на клуба, на заседанието ще се вземат ключови решения за новия сезон. Без съмнение, главен е въпросът за треньора. Фаворит е Марко Силва, но има и други варианти заради забавеното приключване на договора му  със Спортинг, Лисабон. Ако всичко е наред, 38-годишният треньор ще дойде в Гърция да подпише договор.

След това важна част от плана е засилването на линията на атаката. През последните часове най-обсъжданите имена са на Зонатас от Елче и на Димитър Бербатов. Българинът е много близо до подписване и според български медии през следващите дни ще пътува до Атина за последно обсъждане.

Случаят с бразилския нападател е по-сложен. Испанският му клуб не иска да го пусне като свободен агент. Въпросът ще се реши през следващите дни.

Друг гръцки спортен сайт - contra.gr допълва, че ръководството на Олимпиакос е решено да изгради най-добрия отбор за последните години. Обещават значими трансфери, като този на Димитър Бербатов, който се смята за вече решен и остава да бъде обявен официално. Червено-белите смятат, че вече са се сдобили с каймака на футболистите, които играят в местното първенство - като Яниотас, Дзандарис, Мартинес, Бен, Лориа.  

Освен Бербатов, близо до отбора от Пирея е французинът Буе. Олимпиакос иска и още един бърз стопер, а фаворит за поста е португалецът Нето.

Категории: Олимпиакос Димитър Бербатов договор
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus