Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Western Union възстанови паричните преводи за чужбина, включително и за България

28 Август 2015 / 17:08:13  GRReporter
1921 прочитания

От днес на обед клиентите на компанията Western Union могат да изпращат парични преводи до цял свят, включително и до България, като месечният лимит е 500 евро. Това съобщиха от компанията Paylink, представител за Гърция на Western Union. Възстановени са и паричните преводи от чужбина за клиенти в Гърция, като там лимитът е 6000 евро на транзакция.
    Припомняме, че паричните преводи от Гърция бяха спрени, когато правителството на Алексис Ципрас реши да въведе финансов контрол в страната на 29 юни 2015. До тази дата в клоновете на Western Union бяха възможни парични преводи за чужбина до 6300 евро на транзакция.
    Western Union има над 1000 пункта в цяла Гърция, където клиентите могат да изпращат в чужбина или да получават от чужбина пари в брой без да имат банкова сметка, само с лична карта или паспорт. Компанията предлага и изпращане на пари от кредитни или дебитни карти, както и електронно банкиране в сайта www.paylink.gr.
    Клоновете й работят в събота и неделя и до късно вечерта в делнични дни и бяха много популярни сред клиентите.

Категории: Western union парични преводи капиталов контрол дневен и месечен лимит изпращане на суми в чужбина
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus