Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Задържаха 85-годишен грък, малтретирал сексуално 5-годишно българче

26 Август 2015 / 13:08:05  GRReporter
1347 прочитания

85-годишен мъж от село в региона на Западна Фтиотида бе обвинен за блудство с 5-годишно дете, и то нееднократно през последните 6 месеца.

Според обвинителния акт мъжът съжителствал и имал сексуални отношения с 60-годишна българка, която е баба на момиченцето. В понеделник сутринта двамата завели детето в болницата в Ламия, тъй като то се оплаквало от „болки в половите органи”.

По време на прегледа бабата и детето описали на лекарите как 85-годишният мъж го опипвал. Те разказали същите неща и пред представителите на полицията, които пристигнали по сигнал на болничния персонал.

Намиращият се в същото помещение мъж припаднал, докато бабата и момиченцето описвали начина, по който той блудствал с него.

В последвалите показания пред властите той отрекъл обвиненията и заявил, че е жертва на изнудване. По думите му 60-годишната българка искала от него пари, но той нямал, за да ѝ даде.

В доклада си детският психолог, която прегледала 5-годишното момиченце посочва, че тя е била жертва на блудство поне през последните 6 месеца. В своя доклад обаче гинекологът от болницата в Ламия твърди, че не е открил следи от изнасилване.

Детето е транспортирано в Атина за допълнителни изследвания. 85-годишният се очаква да даде показания пред следователя в Ламия по-късно днес.

В изявления пред телевизия Star Kentrikis Elladas адвокатът на задържания мъж Димитрис Крупис заяви, че клиентът му е жертва на финансово изнудване.

„Налични са данни, които опровергават  твърденията на ответната страна. Разбира се, не бих могъл да ви ги представя”, посочи той. В същото време избегна да даде отговор на въпроса какво точно му е разказал клиентът му с думите: „Вижте, тези случаи са „тъмни”. Не можем да се основем на свидетелството на едно 5-годишно дете, както и на думите на бабата, която повтаря думите на детето. Подобни казуси са трудни”.

Адвокатът запази мълчание и по отношение на това дали 85-годишният му клиент е имал сексуална връзка с 60-годишната българка. „Още не е дошло времето, за да бъдат казани тези неща”, бе неговият коментар.

Очаквайте подробности.

Категории: Криминална хроника блудство с дете 85-годишен грък 5-годишно българче болница
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus